Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (7968 niezalogowanych)
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
No i super widze ze sie rozkreca mam nadzieje ze przed swietami damy rade zrobic taki babski zlot a no i moze ktoras z was mi doradzi co ja mam kupic na prezenty bo ja juz sama niewiem totalny szal tyle tego jest to tak na marginesie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Magdalena Główka
(magdusiagl)
Wiking
O tak, prezenty to odwieczny problem, ja zawsze obiecuje sobie zrobic prezenty duzo wcześniej, ale jak zwykle kończy się to na robieniu zakupów na ostatnią chwilę . A to, co kupić to już zupełnie inny problem i z tym mam również kłopot . Ale trzeba sobie dobrze przemysleć jakie są potrzeby naszych najbliższych, co chcieliby dostać i to może troche nam pomóc w doborze odpowiedniego upominku....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
My mieszkamy na Tanke Svilands gt. Mam 2,5 letnia coreczke, ktora uwielbia zabawy z rowiesnikami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Magdalena Główka
(magdusiagl)
Wiking
Hej dziewczyny, czy macie może jakiś namiar na krawcową, muszę poskracać parę rzeczy a sama sobie nie radzę. Byłabym wdzięczna, za każdy kontakt. Pozdrawiam gorąco..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(anka19nasciee)
Wiking
Hej mam 1,5 roczną córeczkę również z chęcią poznam Mamy z Okolicy Mamy jakieś 15 minut do Kildena... Mieszkam tu od 2-miesiecy jeszcze nie znam okolicy Moje gg 4409073 zapraszam na gg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Z
(MAŁA MI)
Wiking
halllo,

ja mieszkam w Sandnes i jestem mama 5-cio miesiecznej Zuzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
Witaj Mala Mi podaj jakies namiary na siebie chocby gg wtedy moze jakos damy rade sie umowic na jakies pogaduchy i kawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Z
(MAŁA MI)
Wiking
Moje gg 1445335

Piszcie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Witajcie Mamusie ) Ja mieszkam w Sadnes i mam maluszka który ma 2 tygodnie Chętnie sie spotkam na pogaduszki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Cześć wszystkim,widze że dużo was ze Stavanger szkoda,a może jest ktoś ze Skien albo okolic.Ja mam córeczke 14 miesięcy,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok